Menový prehľad NBS za január 1994
Porovnanie priemyselnej a stavebnej produkcie, nezamestnanosti a spotrebiteľských cien na Slovensku za jednotlivé mesiace roku 1993 a za január 1994. Platobná bilancia v konvertibilných a nekonvertibilných menách. Výška peňažnej zásoby. Peňažný trh. Ukazovatele štátneho rozpočtu.