Definitívne výsledky 16. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 20.4.1994 do 3.5.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov - akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky a dopytu a objemov uzavretých obchodov.