Definitívne výsledky 15. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 6.4.1994 do 19.4.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky, dopytu a objemu obchodu.