Dôveryhodný trh s cennými papiermi
Príloha venovaná činnosti Burzy cenných papierov Bratislava-BCPB. Obsah: Sásik, M.: Dôveryhodný trh s cennými papiermi. SAX - Slovenský Akciový indeX. Zoznam členov BCPB. Kótovanie a registrovanie na BCPB. Vývoj kurzov kótovaných akcií od júna 1993 do apríla 1994. Zoznam 21 účastinných spoločností, ktorých cenné papiere sú kótované na BCPB. Základné informácie o 10 spoločnostiach kótovaných na BCPB.