Kapitálové trhy v strednej Európe
Materiály prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News. Pokles cien akcií českých spoločností a bánk. Škoda a VW. Uprednostňovanie štátnych dlhopisov pred akciami u investorov v strednej Európe. BCP Praha. Preťaženosť poľských maklérskych firiem. Ratingová spoločnosť Moody's Investors Service asi zvýši stupeň hodnotenia zahraničného dlhu ČR.