Výsledky 15. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-akciových spoločností s uvedením aukčných cien, ponuky, dopytu a uskutočnených obchodov. Predpoklady pre 16. kolo.