Výsledky 16. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, uskutočnených obchodov, objemu obchodov a hornej a dolnej hranice cenového pásma 17. kola.