Scénáře rozvoje Rusko v roce 2010 - Remčukov, K.
Rusko v roku 2010 - publikácia o možných alternatívach budúceho vývoja Ruska. Charakteristika procesu transformácie. Štyri scenáre budúceho vývoja Ruska. Charakteristika jednotlivých scenárov. Záver publikácie - Rusko v r. 2010 dospeje k unikátnej zmesi štátu a trhu, ku kapitalizmu na ruský spôsob.