Strukturální politika ve Velké Británii - Šulc, Zdislav
Selektívnosť a dočasnosť štruktúrnej politiky. Stimulácia investičnej aktivity - odpisová politika a daňové úľavy. Priemyselná politika za vlády M. Thatcherovej - podpora veľkých podnikov, zníženie dane z príjmov korporácií po r. 1984. Potreba protimonopolnej politiky. Tradícia regionálnej politiky vo V. Británii.