Kapitál hranice nepozná Slovensko - Janičina, M.
Rozhovor s M. Janičinom, ministrom pre správu a privatizáciu národného majetku, o základných otázkach slovenskej privatizácie. Problémy privatizácie. Opatrný vstup zahraničného kapitálu na Slovensko.