Oznámenie Ministerstva pre správu a privatizáciu národného majetku SR
Zverejnenie zoznamu predložených privatizačných projektov podnikov a majetkových účastí štátu (usporiadaný podľa zakladateľských rezortov), na základe ktorého môžu ďalší záujemcovia do 30 dní podať návrhy na iný spôsob privatizácie.