Stav slovenskej ekonomiky - Košnár, Jozef
Ekonomický dopad transformácie. Nepriaznivý vplyv transformácie na sociálnu oblasť. Nárast problémov v mikro- aj makroekonomickej sfére. Urýchlenie privatizácie kapitálovou podporou domácich investorov a zapojením korporatívneho kapitálu. Príčiny finančnej krízy podnikov a riešenie ich platobnej neschopnosti. Hospodársko-politické opatrenia.