Zákon č.92/1991 Zb. Pracovný návrh úplného znenia
Text návrhu úplného znenia zákona č.92/1991 Zb. - zákon o veľkej privatizácii - so všetkými zmenami, ktoré vyplynuli z niekoľkých noviel tejto právnej normy.