Cenová politika: Osm faktorů citlivosti na cenu Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Reakcia trhu na zmeny cien - odpoveď na túto otázku je najdôležitejší predpoklad marketingovej cenovej politiky. Osem faktorov citlivosti zákazníkov na ceny, ktoré popisuje Thomas T. Nagle.