Monopoly v ohrožení? - Polívka, M.
Úloha štátu a trh v Českej republike. Antimonopolná hospodárska politika. Zákon o ochrane hospodárskej súťaže platný od r. 1991 (63/1991 Zb.). Snaha o medzinárodné väzby s ES v otázke zákonov zaisťujúcich ochranu hospodárskej súťaže. Ministerstvo pre hospodársku súťaž (MHS) - úlohy ministerstva. Správne konanie, kartelové dohody, fúzie, analýza trhu.