Musíme vyrábět všechno co prodáváme? Na prvním místě je zákazník. 2 Mistrovský list - Bureš, I.
Analýza trhu na príklade sortimentu autopríslušenstva. Franšízová firma v Severnej Amerike, ktorá prevádzkuje špecializované sutoservisy. Opodstatnenosť deĺby práce vo výrobných programoch. Dôležitosť osoby zákazníka pre firmy.