Podstata a kroky marketingového manažmentu. 1 Majstrovský list - Ďurkovičová, A.
Moderná marketingová koncepcia podnikania. Uplatnenie marketingového manažmentu, podstata a kroky. Klasická interpretácia pojmu marketingu. Koncepcia marketingu. Osem znakov určujúcich úspech odbytových opatrení podniku.