Půvab drobného podnikání. Jak pozná investor marketingově řízenou firmu? 1 Mistrovský list - Bureš, I.
Uplatňovanie marketingového riadenia a marketingových metód v drobnom podnikaní. Posudzovanie marketingovej efektívnosti firmy. Indikátory, ktoré vyjadrujú marketingovú efektívnosť firmy a pomer medzi nimi.