Telefonický marketing Poradce pro úspěšnou telekomunikaci
Telefonický marketing (telemarketing) v podniku. Kontakt so zákazníkom prostredníctvom telefonických objednávok. Zavedenie telefonického marketingu v podniku. Plán zavedenia telefonického marketingu. Praktická pracovná pomoc špeciálne pre telefonickú službu.