Telefonický marketing Poradce pro úspěšnou telekomunikaci
Počet pracovníkov nasadených pre telefonický marketing. Tiché odpočúvanie ako pomocná metóda poslucháčov centra servisnej zákazníckej služby. Tip Güntera Greffsa pre telefonické odkazovače. Zoznam základných údajov pre software telefonického marketingu. Výhody, ktoré prinášajú inteligentné siete telefonického marketingu - príklad Nemeckej spolkovej pošty Telekom. Telefonický skript firmy Vitra.