Telefonický marketing Poradce pro úspěšnou telekomunikaci
Príčina stroskotania telefonického marketingu. Zoznam najdôležitejších bodov pre správny výber cieľovej skupiny. Telefonický marketing pre poskytovanie finančných služieb. Služba zákazníkom prostredníctvom ACD - Automatic Call Distribution v USA.