Správny krok správnym smerom? - Papaj, Karol
Definícia tieňovej ekonomiky. Ilegálna, nepriaznivá, nezaznamenaná a neformálna ekonomika. Zdroje tieňovej ekonomiky a jej meranie. Vplyv na hospodársku politiku štátu a na podnikateľskú sféru. Dopad tieňovej ekonomiky na prácu a na spotrebiteľa.