Bludisko: veľkoobchod - maloobchod Privatizovať veľkoobchodné jednotky bolo treba už včera - Lesajová, Tatjana
Situácia vo veľkoobchode a maloobchode na Slovensku. Systém zásobovania predajní. Orientácia obchodníkov u dodávateľov. Grafy dokumentujúce investície do reklamy v porovnateľných obdobiach v r.1993 a 1994. Nové väzby pre obchod.