První rok českého zahraničního obchodu - Štouračová, Judita
Zahraničný obchod Českej republiky v r. 1993. Aktívna obchodná bilancia. Zmeny teritoriálnej štruktúry vývozu a dovozu. Tovarová štruktúra českého zahraničného obchodu. Obchod so Slovenskom.