Zoznam notifikácií GATT uverejnených v roku 1993
Pokračovanie zoznamu predpisov, noriem a certifikačných systémov odlišných od príslušných medzinárodných noriem, ktoré by mohli vytvárať prekážky v medzinárodnom obchode v rámci GATT. V Zozname sa uvádza štát, názov predpisu a krátky popis obsahu.