Investori potrebujú motív Slovensko - Zábojníková, M.
Zaostávanie Slovenska v príleve priamych zahraničných investícií za okolitými štátmi. Príčiny tejto situácie. Záujem niektorých zahraničných firiem o investovanie na Slovensku. Slovenská národná agentúra pre zahraničné investície a rozvoj (SNAZIR). Poradenská služba pre zahraničné investície (FIAS) vypracovala, na požiadanie vlády SR, štúdiu zaoberajúcu sa prostredím pre priame zahraničné investície na Slovensku - hlavné doporučenia vláde.