Hľadanie netradičných možností spolupráce Rozhovor s podpredsedom NR SR Ľudovítom Černákom o novej medzinárodnej organizácii - Černák, Ľ.
Rozhovor s podpredsedom NR SR Ľ.Černákom o jeho členstve v Medzinárodnom výbore pre ekonomickú transformáciu a kooperáciu. Vznik, základné ciele a základná filozofia tejto inštitúcie. Vytvorenie Komisie pre ekonomickú reformu a kooperáciu. Získavanie a koordinácia skúseností transformujúcich sa krajín. Názory na transformáciu a ekonomickú situáciu Slovenska.