Verejné súťaže po novom Zníženie administratívy, urýchlenie rozhodovania - Szabo, A.
Administratívna náročnosť, zdĺhavý proces realizácie predaja štátnych podnikov formou verejnej súťaže. Zmeny, ktoré pripravuje nový výkonný výbor a Prezídium FNM SR. Odstúpenie od organizovania verejných súťaží prostredníctvom poradenských organizácií. Návrh prípravy a realizácie verejných súťaží.