Profese pojišťovacích makléřů - Hajek, H.
Profesia poisťovacieho makléra, ktorá vznikla v súvislosti s budovaním poistného trhu v ČR a SR, orientovaného na hospodársku súťaž. Služby, ktoré poskytuje poisťovací maklér obom stranám jednej poistnej zmluvy. Charakteristika činnosti poisťovacieho makléra.