Změny v zákonech o zdravotním pojištění - Heranová, M.
Zmeny v zákone ČNR č.550/1991 Sb. o všeobecnom poistení. Zmeny v zákone č.592/1992 Sb. o poistnom na všeobecné zdravotné poistenie. Ďalšie pripravované zmeny s dopadmi na všeobecné zdravotné poistenie.