Dvetisíc zmluvných lekárov zrejme bude konkurovať tisícke nezmluvných Privatizácia v stomatológii - Gossányi, Vojtech
Analýza stomatologickej starostlivosti na Slovensku spracovaná Slovenskou komorou zubných lekárov (SKZL). Privatizácia, spoluúčasť pacienta na úhrade nákladov. Súkromní lekári, zmluvy s Národnou poisťovňou neisté pre nedostatok prostriedkov. Bodovací systém. Technická vybavenosť. Zubný lekár-podnikateľ a banka. Ceny a bodové hodnoty niektorých výkonov.