Kúpte si kúpele, budú drahšie Záchranné koleso pre kúpeľníctvo - Lipianska, Ľudmila
Problematika privatizácie liečebných kúpeľov na Slovensku. Spor o podiel zahraničného kapitálu a podiel FNM SR. Nevýhodné postavenie miest a obcí v privatizácii. Kategorizácia kúpeľov do troch skupín.