Slabé miesta slaboprúdovej elektrotechniky Elektrotechnický priemysel - Prosnan, Jozef
Dôsledky koncepcie odboru z 80. rokov, likvidácia podnikov, predaj, bankroty, ale aj pozitíva, napr. Tesla Liptovský Hrádok a jej spolupráca s firmou Alcatel, vytvorenie spoločného podniku SEL TLH. Schrack Tesla Telekomunikácie. Situácia v OTF, a.s.