Tempo privatizácie lesov: pomalé či primerané? Reakcia rezortu na článok v Slovenskom Profite - Petrovič, L.
Stanovisko pracovníka MP SR sekcie lesníctva, v ktorom osvetľuje viaceré javy z pohľadu rezortu na tempo privatizácie lesov. Stanovisko je reakcia na článok uverejnený v Slovenskom profite č.15/1994 na tému vracanie lesov ich pôvodným majiteľom a problémom s tým spojeným.