Proč podnikat v Asii
Podniky západných priemyslových zemí by sa mali orientovať na východnú a južnú Áziu (bez Japonska). Vysoká kúpna sila obyvateľstva. Rýchlosť rozvoja. Rast konfuciánskeho kapitalizmu. Príležitosť pre malé a stredné podniky.