Stimulačné prístupy k rozvoju podnikania - Tomaščín, Miroslav
Transformácia slovenskej ekonomiky na trhové hospodárstvo v súčasných podmienkach sa zameriava na vytváranie trhového prostredia a na rozvoj podnikania. Realizácia podnikania sa spája s uplatňovaním účinnej ekonomickej stimulácie. Stimulačné nástroje. Inštitucionálne podmienky na rozvoj podnikania. Strategické zámery na podporu malého a stredného podnikania. Ekonomické zaťaženie hospodárskych výsledkov, jeho vplyv na účinnosť stimulácie podnikateľských subjektov.