Decentralizace rozhodování není prioritou - Náhlovský, P.
Než sa začne decentralizovať, je dobré vedieť o tom, ako sa vo firme skutočne rozhoduje. Je užitočné zistiť, či sa rozhodovacie zvyklosti nepribližujú niektorému z 3 extrémov: o všetkom rozhoduje riaditeľ, všetci rozhodujú o všetkom, nikto nerozhoduje o ničom.