Evoluční management. (Cesta jak se vyhnout krizi)
Súčasná kríza konjunktúry a štruktúr v hospodárstve priemyslovo vyspelých krajín núti podniky ku zmenám spojených s prepúšťaním zamestnancov. Nápor na podnikový manažment. Ako dochádza k podnikovej kríze. Ako sa vyhnúť kríze. Evolučný manažment - podnik, ako učiaca sa organizácia, sa nachádza v trvalej premene zameranej na potreby zákazníkov.