Hodnocení finanční situace podniku - Grünwald, Rolf
Návrh použiteľnej konštelácie verbálneho (kvalitatívneho) a kvantitatívneho prístupu k hodnoteniu finančnej kondície. Analytická štúdia (analytical review) v rámci ktorej audítor posudzuje k akým rozhodnutiam inšpiruje účtovná závierka. Finančné zdravie podniku a jeho hodnotenie. Finančná tieseň podniku. Peňažné toky.