Poslanie firmy ako základ strategického riadenia - Slávik, Štefan, 1955-
Prečo sa mení poslanie firmy - podniku. Záujmové skupiny (zákazníci-investori-dodávatelia, zamestnanci-predstavenstvo-dozorná rada-akcionári-manažéri). Formulácia poslania firmy, príklady. Poslanie ako konkretizácia vízie. Odvíjanie finančných a strategických cieľov od poslania.