Predpoklady úspešnosti manažérovej práce - Urban, J.
Manažérska profesia, potrebné znalosti a osobnostné predpoklady na jej vykonávanie. Úspech závislý od toho, ako manažér rozumie povahe svojej práce. Rozhodujúci cieľ - predaj. Ľudské zdroje.