Profesionálne sprostredkovanie informácií Mimoriadna štúdia - Scheiper, U.
Profesionálne sprístupňovanie vnútropodnikových informácií pre potreby strategického marketingu. Informačný systém v podniku orientovaný na trh. Sprístupňovanie informácií pomocou tabuliek, grafov, kót.