Strategie změny je to, na čem záleží - Motejzíková, E.
Rozhovor s profesorom K. Simmondsom (London Business School) o českom manažmente. Strategické zmeny v manažmente - získať zákazníkov, investovať do spôsobu ako ich získať, poznať konkurenciu a sledovať jej reakcie, rozbiť veľké české organizácie na menšie podnikateľské jednotky, zamerať sa na priemyslový design a inžinierstvo. Stratégie musia byť veľmi presné, musia sa odvíjať od priania zákazníka.