Vedúci predaja ako coach. 1 - Gams, M.
Coachingový proces - proces ktorý viaže rozsiahle zdroje tak u poradcu ako aj u klienta. Otázky správneho nasadenia coachingu. Stupne coachingového procesu. Realizácia coachingového procesu. Požadovaný profil pracovníka vnútornej predajovej služby. Analýza skutočného stavu kandidáta na coaching. Príklady dotazníkov.