Účast zaměstnanců na řízení a na zisku
V rýchlo sa meniacom tržnom prostredí sa musia podstatne zmeniť zamestnanci podniku - vedúci aj radoví pracovníci. Široká samostatnosť jednania pracovníkov. Podiel na zisku. Nový štýl podnikového života.