Reengineering organizace - pomocí informačních technologií
Neuspokojivé vykonávanie pracovných činností aj s použitím informačných technológií. Tradičná funkcionálna organizačná štruktúra. Podnikové procesy namiesto funkčných útvarov alebo funkcií. Dôležité - čím proces prispieva k tvorbe hodnôt v organizácii a ako nadväzuje na ostatné procesy. Reengineering - prestavba, prebudovanie využíva 2 zásadné zmeny - dostatok vzdelaných ľudí, informačné technológie.