Účetnictví bank - Huleš, J.
Základné informácie o Novej účtovej osnove a postupoch účtovania pre banky stanovené opatrením MF ČR, ktoré nadobúda platnosť od 1.1.1994. Účtová osnova a účtové triedy a zmeny v účtoch a účtových triedach. Postupy účtovania.