Účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele Se změnami a doplňky platnými od 1. ledna 1994 - Nesnídal, Jiří
Úvodné poznámky. Zmeny a doplnky prevedené opatrením MF zo dňa 7.12.1993. Úplné znenie.