Investiční, hmotný a nehmotný majetek v účetnictví - Kos, P.
Nejasnosti pri definícii pojmov drobný hmotný a nehmotný investičný majetok a drobný hmotný a nehmotný majetok. Pojmy používané v účtovnej osnove podnikateľov. Definícia pojmu drobný hmotný investičný majetok (DHIM) a hmotný investičný majetok (HIM). Návrh odpisového plánu a interné smernice v oblasti účtovania hmotného a nehmotného majetku. Hlavné zásady pri účtovaní v tejto oblasti.