Metoda direct costing, její vznik a vývoj. 1 - Báča, J.
Podstata a východisko metódy direct costing (kalkulácia variabilných nákladov), jej vznik a vývoj. Porovnanie hospodárskych výsledkov podniku pri uplatnení absorpčnej kalkulácie a pri uplatnení direct costing.